Telefon:+36 30 969 4076

Referenciák: Keszthely

TIOP Projektnyitó rendezvény

Helyszín: Keszthely, Városi Kórház, Dolgozói ebédlő
Dátum: 2014. október 10.
Létszám: 50 fő

Menü:

  • Brokkolis jércerolád
  • Sertésszelet füstölt hússal töltve
  • Majonézes chef saláta
  • Görög saláta
  • Csirkemell filé cukkinis pesztóval grillezve
  • Karottás rizs
  • Sertéskaraj sajttal, sonkával sütve, tejszínmártással
  • Képosztás pirog
  • Harcsafilé Keszthelyi-módra szerecsendiós burgonyapürével
  • Fekete erdő szelet
  • Joghurtos barack szelet

Zala megyei Turizmusfejlesztési Konferencia-svédasztalos ebéd

Helyszín:Keszthely, Festetics-kastély
Dátum: 2014. február 12.
Létszám: 80 fő

Menü:

  • Angelo sonka tormahabbal
  • Zöldséges-magvas sertéssült fűszeres kéregben
  • Fűszeres jércerolád színes paprikával
  • Parajos-sajtos sonkarolád
  • Majonézes mexikói rizs saláta
  • Chef saláta
  • Sajtos pogácsa
  • Burgonyás pogácsa
  • Citromos müzlis puncs szelet
  • Meggyes kétszintes
  • Pálma kocka